Blog

Een 'Terug naar Oegstgeest' brood!

Bijzonder project met een smakelijk resultaat 😋. Een 'Terug naar Oegstgeest' brood! Zo leuk om ons ontwerp te zien op het brood 🤗. Het was niet eenvoudig om de broodmal te maken, maar het is gelukt! Jeroen Zalm van @multicopywaddinxveen heeft de mal sterk genoeg gemaakt, maar flexibel genoeg gehouden zodat het makkelijk in het gebruik is. Deze heerlijke broden zijn vernoemd naar het gelijknamige boek van Jan Wolkers en bevatten uiteraard Turks fruit dadels en nog veel meer lekkers 🍞. Ze zijn te koop bij bakkerij Hugo de Groot in Oegstgeest. #terugnaaroegstgeest #brood #dorpsmarketingoegstgeest #janwolkers #bakkerij #hugodegroot #oegstgeest #logo #design #communicatie #t2designers #netdatbeetjeextra

Dag van de leraar

Hoera! Wij zijn fan van leraren en werken graag met scholen samen 🤩. Ook met Jenaplanschool De Kring. Naast alle drukke werkzaamheden, is het de leraren van deze school gewoon gelukt, om een nieuw verslag met portfolio te ontwikkelen voor de leerlingen. Boffen zij even 👊! De 18 stamgroepen hebben nu dus een eigen logo. Een aantal logo's zijn deels bedacht of geschetst door de stamgroepleiders. Dit laat zien hoe betrokken het team van leraren is! In het verslag zijn de prachtige logo's verwerkt op de tabbladen. Als je voor je kind nog een leuke school zoekt waar het altijd feest is en waar een geweldig verslag mee naar huis komt? Kijk niet verder 😄😁.

Safety Flash

Total vindt de veiligheid van medewerkers erg belangrijk! De Safety Flash poster informeert personeel, aan de hand van eerder gebeurde onveilige situaties, hoe zij moeten handelen in een toekomstige soortgelijke situatie. Voor ons was het weer een feest om dit te mogen vormgeven.

ISO 9001:2015-certificering behaald

De hysterische grijns op mijn gezicht is een uiting van de volgende emoties: trots, blijdschap, moeheid, opluchting en positiviteit.

T2 Design en Communicatie heeft gisteren ISO 9001:2015-certificering behaald voor de scope grafische vormgeving en communicatiediensten. Hoppa!

Dit is de meest recente en complete editie van de certificering, gericht op kwaliteitsmanagement. Het betekent dat onze dienstverlening en interne processen een hoge mate van kwaliteit hebben en dat wij continu bezig zijn met het doorvoeren van verbeteringen gericht op efficiëntie.

Zo’n certificering haal je alleen met een professioneel en klantgericht team en laat ik nou het geluk hebben om te mogen werken met zo’n team. Thanks guys!

Het was een jaar hard werken, maar wat was het fijn om dit onder begeleiding van Astrid Goseling (Voicus) te mogen doen. Astrid is zo’n ondernemer die zich ergens in vastbijt en altijd nèt dat beetje meer geeft en doet. Dus Astrid, jij ook bedankt en fijn dat je het komende jaar bij ons zult zijn voor de interne audit’s en teamsessies.

Ik heb zin in de plannen voor 2020-2023, maar eerst gaan we ons weer 100% focussen op dat waar het allemaal om gaat: het optimaal helpen en ondersteunen van onze klanten!

Proost!

Fit over de streep

Als enthousiaste sponsor van Loopgroep Oegstgeest hebben wij een gadget mogen weggeven aan de deelnemers van de beginnerscursus. Fit over de streep? Eet deze reep!

Serenity and Balance

Zie hier dè eindejaarsboost voor gebruik in de studio 👊. Serenity and Balance! Twee heerlijke Doterra oliën van Helio. Daar halen wij graag onze neus voor op!

Biologische duinpiepers

Na een meeting in De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea kregen wij een zak Meijendellers mee naar huis. Verse biologische duinpiepers rechtstreeks uit Nationaal Park Hollandse Duinen. Bedankt duinwachters voor deze smakelijke verrassing en tot gauw.

Studio with a view!


Op naar de top

Wij klimmen rustig maar gestaag naar de top van de berg genaamd 'ISO-certificering 9001'. In samenwerking met Voicus hebben wij onze stakeholders omschreven en het SWOT-model ingevuld. Hiermee hebben wij een analyse gemaakt van sterke/zwakke punten en mogelijke kansen/bedreigingen. Binnenkort volgt de implementatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Het is een lange weg naar de top, maar het uitzicht is prachtig!

Klaar voor de start...

De nieuwe loopshirts zijn binnen 🙌! Ook dit jaar sponsoren wij Loopgroep Oegstgeest. De leukste club in de regio 🤸‍♂️.

Mag het licht aan

Nou weet ik dat wij bezig zíjn om ISO gecertificeerd te worden, maar mijn collega gaat wel erg ver 😂. Veiligheid boven alles 🙌.

Een jarige bij T2

Bijna leeg! Een 'little brown bag', ter ere van Eelko's verjaardag. Gefeliciteerd supercollega en fantastische art director!

Wild Orange Day

Vandaag bij T2: 'Wild Orange Day'. De studio ruikt heerlijk en de essentiële olie geeft extra kracht en energie. Dat gebruiken wij vandaag om het handboek kwaliteitsmanagement verder uit te breiden, zodat wij straks ISO certificering 9001 'in the pocket' hebben. Sta jij ook voor kwaliteit? Bel T2.

T2 steunt VOKK

LEF! Dat hebben de lezers van dit magazine. Maar de redacteuren ook, want zij durfden het aan om het blad compleet te laten restylen door T2. Samen zijn wij om de tafel gegaan en al snel vlogen de ideeën in het rond. We begrepen elkaar, werkten goed samen en zie hier het eindresultaat. Een eigentijds blad met een nieuw logo. Het laatste gesponsord door T2, omdat wij de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen & Kanker) een warm hart toedragen. Wil jij ook de VOKK steunen, kijk op www.vokk.nl of mail naar bureau@vokk.nl.

Holland's Duinen

Kijk, dit is de nieuwe editie van het blad Holland's Duinen. Mooi hè. Wij zijn zelf erg onder de indruk van het covermodel ;).

Picture perfect

Een goede foto is het halve werk. Het valt goed op en laat dat nou net de bedoeling zijn 🙌.

Essentiële oliën

Binnenkort ruikt onze studio naar essentiële oliën. Citroen voor een goed humeur, optimisme en focus. Munt tegen vermoeidheid, Forgive voor stressreductie en Breathe om weer op adem te komen. En tot slot, een hele leuke: Wild Orange ter bevordering van de creativiteit.

Smakelijke verrassing!

Oef, toch nog even naar de gym...weer een tevreden klant. Bedankt Anne-Maartje voor de lekkere verrassing. Succes met Kinderpraktijk SPRING.

Oegst!Live

Nieuw logo voor Oegst!Live. Een samenwerking van Rabobank, Dorpsmarketing Oegstgeest en Cultuurfonds Oegstgeest. Deed het heel goed op de grote schermen van Dorpscentrum Oegstgeest.

De nieuwe Attent

Koninklijk bezoek! De leden van Vereniging Ouders Kinderen en Kanker lezen erover in de nieuwe Attent. Fijn om te mogen werken voor deze geweldige vereniging!

Attentie kraanwaterfans

Receptenboekje Kraanwatercocktails & Smaakjeswater. Een ‘must have’ voor alle kraanwaterfans. Styling foto's, fotografie, copy, vormgeving en productie door T2. Met dank aan Erwin, Monique en Daan.

Work in progress

Work in progress #photoshoot #photography #photographer #styling #studio #recepy #book #fotoshoot #recept #boek #fotograaf #design #communicatie

Het familieleven van de kerkuilen

Vers van de digitale pers. Illustratie en copy door T2. Vanaf nu allemaal kijken naar deze lovebirds!

Pitch voorbereidingen

Voorbereidingen treffen voor een hele leuke pitch! #latenzienwiejebent #latenzienwatjekan #pitch #designbureau #driebureaus #design #designers #communicatie #online #offline #mix #zinin! #thenetherlands

De nieuwe website

Geert-Jan en Eelko zijn druk bezig met het design van onze nieuwe website (T2 Design en Communicatie).

Digitale Marketing Strategie

800 pagina's opgemaakt en alle grafieken gerestyled....bijna klaar! We weten nu echt ALLES over digitale marketing strategie :-).

Stijlvolle karaffen

Trots op dit initiatief van Dunea. Design, copy en fotografie verzorgd door T2.

Welkom bij de Klinkenbergerplas

Bijzonder om als lid en sponsor van Loopgroep Oegstgeest aanwezig te zijn bij de opening van de Klinkenbergerplas. Tijdens de openingsronde konden wij hardlopend het prachtige gebied en de heldere signage bewonderen. Vormgeving, productie en plaatsing van de borden door T2 in opdracht van de Gemeente Oegstgeest.

Hutten bouwen

Logo design voor HUT'16 #huttenbouw #oegstgeest #sponsoren #goededoelen  #logos #polsbandjes

Speciaal drukwerk

Old school card for our cliënt #graphicdesign #welovepaper #designisinthedetails #communicatie

NPHD bij DWDD

Nationaal Park Hollandse Duinen zit bij de top 3 in de verkiezing Mooiste Natuurgebied van Nederland.Trots en blij. Ook op ons team voor het ontwikkelen van de #campagne en het #beeldmerk #design #communicatie

Nationale Kraanwaterdag

Opdrachtgever Dunea besteedt op deze dag aandacht aan bewust watergebruik en het drinken van kraanwater als duurzame en gezonde dorstlesser. Dit doen zij samen met alle Nederlandse drinkwaterbedrijven. Deze dag inspireerde ons om een gave animatie te maken in onze nieuwe huisstijl. Proost!

Talent dat groot genoeg is om samen te werken

En dan begin je op een mooie maandagmorgen aan de opmaak van een boekwerk van ruim 600 pagina’s en meer dan 200 figuren en grafieken. Het was precies zoals het klinkt, een uitdaging! Maar wèl een die we niet snel zullen vergeten. Dit was nou zo’n project waarbij de kwaliteiten van verschillende mensen optimaal zijn ingezet om een zo hoog mogelijk eindresultaat te halen. Dus ook die van auteur en opdrachtgever Emile Lancée (Vrije Universiteit Amsterdam) en copywriter Erwin Vogelezang (Tekstenzo).

Waar de ene T2’er dagenlang onbegrijpelijke grafieken omtoverde tot overzichtelijke figuren, creëerde de andere T2’er een fraai en leesbaar mengsel van deze figuren, teksten, afbeeldingen, iconen, cases, opsommingen en definities. En dat allemaal onder het toeziend oog van Emile. Ook de vele dagen dat hij bij ons (in de pre-coronatijd) aan het bureau aanschoof zullen we niet snel vergeten: urenlang aanpassingen en verbeteringen doorvoeren en meningsverschillen over het cover-ontwerp bijleggen. Maar vooral ook veel lachen, verhalen vertellen en pizza eten. Het resultaat mag er zijn dankzij deze geweldige samenwerking! Emile, bedankt voor het vertrouwen.

Alle disciplines in één hand

Yesss! We zijn nu ISO gecertificeerd en hebben een nieuwe visuele identiteit! Een aangepast uiterlijk, maar wat hetzelfde blijft: we gaan nog steeds voor een goede persoonlijke relatie, zodat je altijd weet met wie je te maken krijgt en aan een half woord genoeg hebt. En zodat je erop kunt vertrouwen dat je op tijd én binnen het budget precies het werk krijgt dat je verwacht.

Maar ook alle disciplines in één hand. Dus geen haperende keten, of planningen en specificaties die niet op elkaar aansluiten. Zodat je waarborgen hebt voor continuïteit en objectieve maatstaven voor kwaliteit (ISO 9001:2015!).

Als opdrachtgever zoek je de balans. En wil je allebei: die persoonlijke relatie én alle disciplines in één hand. Daarom biedt T2 Design en Communicatie de persoonlijke efficiency van een compact bureau met de brede dienstverlening die jouw organisatie vraagt.

Ondersteunende iconen

Leuk om te zien hoe goed de iconen de tekst ondersteunen en nèt dat beetje extra geven! We hebben inmiddels veel iconen voor Dunea ontwikkeld en daar voegen we deze iconen aan toe. De vrolijke duinwachter op de pagina was ook een leuke ontwerpklus. We worden zelf heel blij van dit poppetje. Jullie ook? Fijne vrije dag(en) allemaal.

Magazine met nèt dat beetje extra

LEF Magazine met goudfolie. Voor zo'n keuze is lef nodig 😄. Hoofdredacteur Lisa van @vokk_nl durfde het aan. Het geeft het magazine nèt dat beetje extra. Mooi toch? #foliedruk #goud #magazine #tijdschrift #gold #design #communicatie #vokk #steunvokk #netdatbeetjeextra #t2designers #thenetherlands🇳🇱

Wereld Tapir Dag

Leuk hoor Koningsdag op 27 april… maar Wereld Tapir Dag wordt daardoor altijd maar vergeten!

Wereldboekendag!

Ook al houden wij ons met name bezig met communicatie vraagstukken, campagnes, wayfinding design en infographics, wij hebben ook nog altijd een passie voor informatieve, educatieve en mooie boeken. We mochten er dan ook al vele ontwerpen voor én in samenwerking met Dunea, Emile Lancée, Remco de Boer, IMd Raadgevende Ingenieurs en VOKK. En op Wereldboekendag zetten we deze boeken graag héél even in het zonnetje.

Wereldboekendag is een evenement dat jaarlijks op 23 april wordt gehouden door UNESCO ter promotie van lezen, publicatie en auteursrechten.

Fotoshoot in opdracht van Dunea...'Bij de klant thuis'.

Als ik bij fotoshoots aan het werk ben als projectmanager, dan draait mijn hoofd op volle toeren...😃. Klopt het totaalplaatje? Zitten de modellen goed? Zie je geen vingerafdrukken op het glas? Vertelt de foto het juiste verhaal? Is dit wat de opdrachtgever wil? Kunnen wij deze foto's zowel on- als offline inzetten? Ik zit geen moment stil en doe alles wat nodig is om nét dat beetje meer te leveren voor onze klanten.

Lights, Camera, Action!

Filmopnames voor Nationaal Park Hollandse Duinen. Met dank aan #dannytaheij #quickworks en de mooiste #zonsopkomst van 2020! #design #communicatie #t2designers #nphd #natuur #grenzeloosmooi #grenzeloosgenieten #filmopnames #sunrise #dunes #thenetherlands #nederland

Een speciaal kerstdiner

Een goed doel heeft zelf hulp nodig!

Zo tegen het eind van het jaar is het druk en levendig in de ontwerpstudio van T2. We denderen af op de kerstvakantie en nemen daarna tijd om te genieten van de feestdagen.

Ivonne Janka en Jeroen Jager zijn ook druk, maar hebben het toch op zich genomen om een heel bijzonder kerstdiner te organiseren voor eenzame inwoners van Oegstgeest. Eenzaamheid....het is van alle leeftijden en kan iedereen overkomen. De gevolgen zijn groot en het zijn de kleine dingen die we doen, die het verschil maken.

In de zoektocht naar sponsors, werd vlot afgesproken dat T2 de posters en menukaarten zou ontwerpen. Willemien Timmers schreef de tekst en de posters zijn door de repro van de Leo Kannerschool Oegstgeest gedrukt. Teamwork! En wat geeft geven toch een goed gevoel!

Ken je iemand die het verdient om er met de feestdagen even helemaal uit te zijn? Trakteer die buurman, dat familielid of die kennis op een chic kerstdiner bereid door een super-chef.

Stuur een mail met toelichting naar redactie@oegstgeestercourant.nl onder vermelding van ‘Kerstdiner voor twee’.

Teamsessies

Vandaag hebben wij in het verlengde van ISO 9001, een aantal teamsessies uitgewerkt en voorbereid. Volgende week gaan wij samen de TOWS matrix (afgeleide van het analysemodel SWOT) invullen. Daarmee krijgen wij meer inzicht in onze organisatie en de omgeving waarin wij ons begeven. Met de uitkomst (hopelijk veel strategische opties), kunnen wij voor de komende jaren onze koers bepalen. Op de foto zie je Astrid, terwijl ik op de tafel sta om een foto te maken. Zo weet ik zeker dat alles na het weekend op de juiste volgorde aan de muur hangt 🙃

Samenwerken

Dat was weer een leuke samenwerking van T2 en Peerdrops met een prachtig resultaat. Wayfinding design naar een nieuw educatief gebied van Dunea. De Duincampus. Trots ook op het ledframe van T2 en Atwee. Hebben we goed geregeld mannen!

Uit de losse pols

Misschien ook wel eens leuk om de ruwe schetsen van de dag te zien. In de brainstormfase wordt vaak 'even snel' een schets gemaakt. Voor je het weet vliegen de ideeën door de studio. Zo helpen wij opdrachtgevers bij het vinden, bereiken en bedienen van hun doelgroep.

Een eigen wijn

En wat zetten wij vanavond op tafel? Een eigen (Gallo)wijn, gefotografeerd in onze mooie tuin. Met een robuuste Galloway rund op de label. Afscheidscadeau voor Debbie, waarmee wij vele jaren heel erg fijn hebben samengewerkt.

Herbruikbare bekertjes

Design en tekst kun je bewust inzetten om medewerkers in beweging te krijgen. In dit geval, tot 4 x richting de koffieautomaat met een herbruikbaar bekertje. En als de bekers na gebruik goed ingezameld worden, dan volgt een recyclingproces. Goed initiatief van opdrachtgever Dunea. Wil jij dit binnen jouw organisatie? Bel T2!

Daar worden wij b(l)ij van!

Wij houden van bijen en vlinders, jij ook? En we worden b(l)ij van dit bord. Gemaakt, geproduceerd en geplaatst door T2 voor de gemeente Oegstgeest.

Een nieuwe designer!

Jippie, we hebben een nieuwe designer! Marije gaat als kersverse T2-er wensen van opdrachtgevers vertalen naar visuele ontwerpen. We werken nu al een tijdje samen en het lijkt alsof het altijd al zo is geweest. Vandaag was de dag aangebroken dat Marije een T2-selfie moest maken voor plaatsing op onze website . Het is zoals jullie kunnen zien goed gelukt! Gelukkig wil ze na dit verzoek nog steeds bij T2 werken 😄😅. Komen jullie gauw eens kennismaken?

Nieuwe bussen voor SKO Oegstgeest

Mooie bussen, mooi ontwerp. Met herkenbare kleurencombinaties voor de kinderen van SKO Oegstgeest. Met welke bus wordt jouw kind vervoerd? De gele, groene, rode of blauwe?

Expeditie Duin & Water

Gisteren was Dunea's eerste, zeer geslaagde Expeditie Duin & Water met T2's cartoons toegepast op alle uitingen. Zo'n 500 kinderen tussen 8-12 jaar hebben missies uitgevoerd en leerden zo op een speelse manier over het werk van monteurs, onderzoekers en duinwachters. Ook dit project kunnen we met trots afvinken 😃!

Infographic in de krant

Zien wij net recent werk van T2 (een kleine maar belangrijke infographic over energie uit water) in de krant 😃.

Waterbar

En weer een mooi ontwerp van T2 voor Dunea. Staat in Het Nationale Theater Den Haag. Achterwand waterbar ONDINE.

De eerste editie

Nieuw #magazine #natuur #duinen #eersteeditie #papier #artikelen #foto's #fotografie #mooidesign #topsamenwerking #ruggetje #nationaal #park #hollandse #duinen #NPHD #universiteitleiden #Leiden #thenetherlands

Vogeltelpost

Signing voor de gemeente Katwijk #birds #sea #signing #buitenbord #vogel #katwijk #gemeentekatwijk #informatie #vrijstaand #design #communicatie #thenetherlands #lookatthebirdie

Wat gebeurt er na uw melding?

Voor het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) heeft T2 Design en Communicatie een infographic ontwikkeld. Wat gebeurt er met uw melding? Het CBG beoordeelt de meldingen. Komt de bijwerking door het medicijn, dan komt het CBG in actie. Lees meer over bijwerkingen op de CBG-website

Actie Warm Hart

Voor opdrachtgever VOKK, verzorgen wij al heel wat jaren het ontwerp en de opmaak van twee VOKK-magazines: de Attent en de LEF. Geregeld staan hierin artikelen over de KanjerKetting; een ketting om kinderen met kanker te steunen. Elke kraal aan de ketting staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis wat het kind heeft doorstaan en vertelt hiermee hun verhaal. Deze bijzonder verhalen laten ons niet onberoerd. Het VOKK doet fantastisch werk! 😀 Dit jaar is de VOKK / KanjerKetting één van de goede doelen voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV, waarmee ze kans maken op een mooi geldbedrag. Je kunt de VOKK steunen door op ze te stemmen: https://warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/vokk

Herfstkleurplaat

Gisteren in de T2 studio ontworpen en nu al online...een superleuke herfstkleurplaat https://www.dunea.nl/dunea-doe-dingen.

Spaarzaam gebruik van kraanwater

De laatste weken was spaarzaam gebruik van kraanwater tijdens de hittegolf een speerpunt 😅. Wij ontwikkelden een korte, heldere social post om de boodschap over te brengen. Vanaf morgen mag je je regenlaarzen weer aan 💦 ☂️. Fijn weekend allemaal 😄

Kwaliteit met een spark!

Wij zijn bezig met iets heel leuks: illustraties voor een animatie waar je vrolijk van wordt en waarvan je een glimlach krijgt. Kwaliteit met een spark! 🤩

T2 denkt mee en geeft advies op maat

Interne communicatie is momenteel een speerpunt binnen organisaties. Zo ook voor onze opdrachtgevers. Op verschillende plekken in het pand worden belangrijke boodschappen over Corona maatregelen gecommuniceerd. De visuals vallen op en helpen medewerkers om op veilige afstand van elkaar te blijven terwijl ze zich verplaatsen door het pand. T2 denkt mee en geeft advies op maat, zodat je zeker weet dat je op de meest efficiënte manier communiceert met je doelgroep.

Jan Wolkers wandeling

De slogan van Dorpsmarketing Oegstgeest, ‘Terug naar Oegstgeest’, is natuurlijk afgeleid van het legendarische boek van Jan Wolkers. En dat is niet zomaar, want de schrijver was een geboren en getogen Oegstgeestenaar. Dorpsmarketing en Wandelclub Oegstgeest hebben de handen ineen geslagen en een wandeling ontwikkeld waarbij je langs een aantal plekken komt waar Jan Wolkers heeft gewoond, gespeeld, gewerkt of naar school is gegaan. Deze informatie en foto's hebben wij in een A5 folder gegoten. Het idee is, dat wij binnenkort met het hele team de wandeling gaan maken! 😅

Een nieuwe uitstraling

Deze stoere auto in onze nieuwe huisstijl straalt de kwaliteit uit die wij nastreven. Met de juiste bestickering wordt je auto een perfect visitekaartje. Samen met jou ontwerpen we een wrap die past als ‘een tweede huid’. Zo wordt je auto een geweldig promotie-object voor jouw organisatie. Meer weten, of gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Je bent van harte welkom bij t2design.nl.

Dunea’s leerzame Dierenquiz en Waterquiz!

Wat te doen in dit druilerig weekend? Speel Dunea’s leerzame Dierenquiz en Waterquiz! Door ons ontworpen en op de website van het Museon te vinden https://www.museon.nl/nl/wist-je-dat#dierenquiz. We zijn natuurlijk benieuwd hoeveel goede antwoorden je hebt 😀.

Nationale Opa- en Omadag

Niet vergeten! ❤ opa ❤ oma ❤

Rechtenvrije foto's

Rechtenvrije foto's zijn een onmisbaar onderdeel van een goede huisstijl. Ze vertellen een verhaal en versterken tekstuele content. Vandaag waren de recreanten en bezoekers van #meijendel aan de beurt. Diverse scenario's zijn in beeld gebracht, en het zonnetje was een cadeautje! Dunea zal de foto's inzetten voor on- en offline communicatie met hun stakeholders en doelgroepen.

Fotoshoot in Meijendel

Heerlijk dagje in Meijendel, Wassenaar en een zeer geslaagde fotoshoot. Samen met Estelle Slof (Dunea), Janette van Tol en Monique Shaw, hebben wij veel bruikbare foto's kunnen schieten met hele leuke modellen. De foto's kunnen zowel on- en offline worden ingezet en zijn volledig rechtenvrij.

Stormproef

T2 is blij, want om de hoek van de studio wordt, na jaren stilstand, landschapspark Mientkant ontwikkeld. Het belooft een prachtige plek te worden, waar wij straks al wandelend kunnen brainstormen over nieuwe projecten :). Dunea heeft ons gevraagd om een buitenbord en cheque te ontwerpen voor het moment van de ondertekening. Op het filmpje zie je hoe het bord omhoog wordt getakeld. Indrukwekkend, robuust en Ciara-proof.

Werkzaamheden in het duingebied

Vanmorgen. In de duinen van Berkheide (Nationaal Park Hollandse Duinen), zag ik opeens een nieuw ontwerp van T2. Dunea is druk bezig met het re-linen van een transportleiding en doet dit met zorg voor de natuur. Goed bezig!

Wayfinding

Het is belangrijk om af en toe je kennis op te frissen 😀. Dit doen wij 'as we speak' door het herlezen van dit boek over the priciples of Wayfinding. Word je slimmer van!

BedanktTAART

Zo blij met deze 'bedanktTAART'. Superlief van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker. Naast fijn samenwerken, kunnen wij met gedeelde krachten ook hele mooie dingen maken. Zoals recentelijk de restyling van magazine ATTENT. Wat hebben wij toch attente opdrachtgevers 😊.

Al gespot?

De nieuwe auto's van Expertisecentrum Uniek? Dat kan best, want ze vallen goed op. Vanaf 2014 timmeren zij aan de weg. Wij zijn trots op deze duurzame samenwerking en zijn zeer tevreden over deze coole, flitsende, vrolijke full wrap 😍. Kijk voor meer info op: www.expertisecentrum-uniek.nl.

Kerkuilen TV

Wat weet jij over Kerkuilen? Test en vergroot je kennis in bezoekerscentrum De Tapuit. Daar kun je 'live' het wel en wee van de familie Kerkuil volgen, terwijl je vragen beantwoordt over deze schattige vogels. T2 verzorgde het ontwerp en de toppers van Atwee bouwden de kast en plakten daar magneetfolie op. De magnetische antwoordkaartjes kun je op de juiste plek plakken. Handig toch?

Tot bloei gekomen

Deze week zijn weer veel mooie projecten tot bloei gekomen. Materialen Leiden Marathon (kleding hardlopers Dunea en kleding vrijwilligers, water/marktkramen 'Fris van Start tot Finish'), bord 'Vlinders en Bijen' voor de Gemeente Oegstgeest. Belangrijke rapporten voor CAK, mini-expositie Veteranendag 2019 Bezoekerscentrum De Tapuit, iconen t.b.v. klantcommunicatie Dunea, infographic voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen en nog veel meer. En als kers op de taart een rondje ISO certificering met onze verandermanager Astrid. Een geweldige week met geweldige opdrachtgevers. We staan vanaf maandag weer klaar voor nieuwe opdrachten! Fijn weekend.

Wat is belangrijk voor duin en water?

In deze digitale infographic kan je met behulp van de 9 hotspots informatie vinden over de duinen en water.

(Winkel)ruiten beplakken

Het was weer een mooie dag voor het beplakken van een groot aantal Oegstgeester (winkel)ruiten. Ik zou zeggen, ga eens (Terug) naar Oegstgeest!

De kunst van het construeren

Gisteravond groot feest bij IMd Raadgevende Ingenieurs. Lancering boek 'De kunst van het construeren'. Een prachtig boek vol bijzondere projecten. Design door T2. Bedankt voor de leuke opdracht!

ISO certificering 9001

We starten zo met de 2e sessie i.v.m. het halen van de ISO certificering 9001. Sessie over stakeholders onder leiding van www.voicus.nl #verandermanagement.

Terug naar Oegstgeest

Deze prachtige raamstickers 'Terug naar Oegstgeest', zijn sinds kort op 5 locaties in Oegstgeest te vinden. Ontworpen, geproduceerd en 'geplakt' door T2. Binnenkort zijn ze op veel meer locaties te vinden.

Op pad door Oegstgeests

Lancering Fiets-en wandelroute Herman Boerhaave bij Kasteel Oud-Poelgeest. T2 mocht het logo, de huissstijl en folder ontwerpen voor Dorpsmarketing Oegstgeest. Bedankt voor de leuke opdracht en prettige samenwerking.

Kleuren kiezen

Kleuren kiezen voor #folie #beplakking #borden #signage #gevelbord #groot #reclame #ralkleuren #design #communicatie #thenetherlands

Een nieuw podcast(station)

En weer een afgerond project! Dit keer een logo voor STUDIO ENERGIE. Een nieuw podcast(station). Tune in om interviews te horen met prominenten over energie en de energietransitie.

Check de medicijndoos

Infographic: 'Check de medicijndoos', vormgegeven door T2 voor het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Belangrijke informatie ondersteund door visuals.

Keep it natural

Keep it natural #handout #littlecard #sko #pencils #anotherhappycustomer #ontwerp

Frisse (nieuwe) uitstraling

Wij zijn trots op de frisse uitstraling van de 'nieuwe' Dunea huisstijl. Helemaal in lijn met de kernwaarden van deze organisatie! Design is communicatie!

Hotel Ramada

Menu on Polypropeen for our cliënt Ramada #design #communication #hotelramada #practical

Character design

Een nieuwe character in de maak! Binnenkort meer hierover #character #design #communicatie #illustratie

Lokaal Fonds Oegstgeest

Leuk om je logo ontwerp terug te zien bij de Wereldwinkel #oegstgeest #wereldwinkel #design #communicatie #identity

T2 Design en Communicatie
Rijnstraat 146
2223 EB Katwijk

071 40 20 555
Info@t2design.nl 

Volg ons op social media!